Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η RE Engine της Capcom έτοιμη για τις κονσόλες νέας γενιάς

*
Η Capcom αναφέρθηκε στην αναφορά της για το οικονομικό έτος του 2019 που έκλεισε στις 31 Μαρτίου πέρα από τις πωλήσεις διαφόρων μεγάλων τίτλων της του έτους και στις κονσόλες νέας γενιάς της Sony και της Microsoft και δήλωσε πανέτοιμη να τις υποδεχτεί. Μάλιστα, μίλησε και για την RE Engine και τη δουλειά που έχει γίνει σε αυτήν, έτσι ώστε να υπάρχει και η μεγαλύτερη δυνατή διευκόλυνση προς τους προγραμματιστές.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης συζητήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες ανάπτυξης όταν πρέπει να μεταφέρουν τα εργαλεία δημιουργίας παιχνιδιών σε μια νέα πλατφόρμα και πως έχει δώσει λύση σε αυτόν τον τομέα με την δική της in house μηχανή γραφικών RE Engine που την έχουμε δει να χρησιμοποιείται στα Resident Evil 7, Resident Evil 2 και πιο πρόσφατα στο Devil May Cry 5.




Ένα από τα πλεονεκτήματα της RE Engine είναι η ευελιξία που αυτή έχει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και των συστημάτων που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί ώστε να προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία στις ομάδες ανάπτυξης που θα την επιλέξουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*